UN MARTISOR PRINS DE SUFLET

0
689

  Fara a fi socati , sa stiti ca familia e totusi o piata in care cererea si oferta sunt legi care o guverneaza.
 Sunt doi comercianti , sotul si sotia , care scot si isi expun marfurile . Foarte cautate inainte de nunta , foarte pretuite , frumos ambalate. Adevarate martisoare de suflet legate cu snur de sentimente.
 Apoi , cu trecerea timpului, pe piata multor cupluri preturile incep sa scada ori marfa sa nu mai fie atat de aragatoare . Si ce este mai curios , este faptul ca cererea unuia se transforma in oferta celuilalt , iar iar oferta in cerere.
 Cum stau lucrurile ?
 Sotia cere sa fie imbratisata si sa i se dea garantii ca este iubita , iar sotul, care ofera la cererea directa sau implicita , isi vede si cererea lui implinita , aceea de primi increderea partenerului asigurata prin aceeasi imbratisare .

 Partenerii nu sunt intotdeauna constienti de nevoile celuilalt . Efortul de a descoperi ceea ce-l implineste pe celalalt este recompensat de un raspuns care da frumusete relatiei.

 Iubirea care ingrijeste de celalalt isi planifica evenimente ce-i creaza conditii fericite partenerului . Mereu cu dispozitie la dispozitia celuilalt , reciproc , cei doi vor cauta sa produca acele prestatii care stiu ca sunt dorite si asteptate.
 Dincolo de acestea , nu doar efortul oferit este apreciat , ci inima care pregateste un gest de a-l implini pe partener.
 Un martisor confectionat din sentimente , ce va fi prins de sufletul partenerului .

>>> Te invităm să evaluezi acest articol:

Deloc Nu prea Asa si asa Este ok Excelent

Deloc Nu prea Asa si asa Este ok Excelent

Deloc Nu prea Asa si asa Este ok Excelent