Povestile favorite ale copilariei si scenariul vietii

0
736

Fiecare persoana isi strutureaza mari perioade de timp pe baza unui scenariu de viata preconstient. Scenariile se bazeaza pe iluzii copilaresti, ce pot dura chiar intreaga viata. La oamenii sensibili, perceptibili si inteligenti aceste iluzii se destrama pe parcurs, astfel aparand crizele aferente anumitor etape de varsta. Incercarea disperata de a pastra aceste iluzii duce la depresie sau la spiritualism. Abandonarea tuturor iluziilor duce la deznadejde.

Felul cum va trai si cum va muri va fi decis de fiecare persoana in copilaria mica. Atunci persoana decide cu ce fel de persoana se va casatori, cati copii va avea, in ce fel de pat va muri si chiar cine ii va sta alaturi in acele clipe. Nu intotdeauna scenariul este ceea ce isi doreste persoana ci ceea ce a ales.

Desi la conturarea acestui scenariu contribuie pana si ceea ce ne spunea mama atunci cand stateam pe olita, as vrea sa aruncam un ochi asupra povestilor pe care le auzim in copilarie si cum devenim noi ca adulti in functie de povestea preferata. Voi aborda una dintre cele mai populare povesti, pe care nu cred ca aveti cum sa nu o stiti: Scufita rosie.

O persoana care a Scufita rosie ca poveste preferata, ajunsa la varsta adulta, va fi cea care niciodata nu va sari in ajutorul cuiva insa va sti intotdeauna unde sunt salvatorii si va apela la ei. Poate aveti o prietena care intarzie la o intalnire. Ajunge grabita si spune ca a vazut un caine bolnav in timp ce venea la intalnire si te roaga sa suni la un cabinet veterinar. Este experta in organizarea misiunilor de salvare insa niciodata nu se implica personal in acordarea ajutorului.

Relatiile unei astfel de persoane nu dureaza mai mult de cateva intalniri deoarece se plictiseste repede nefiind satisfacuta de nici un barbat pe care il intalneste.

La locul de munca `Scufita rosie` este cea care face comisioanele, ea merge sa cumpere pranzul sau cafele pentru colegi.

Credeti ca ar putea exista si preferinte vestimentare? Ei bine, da! Jacheta sau sacoul pe care il poarta persoana este de cele mai multe ori de culoare rosie.

Care a fost povestea ta preferata in copilarie?

>>> Te invităm să evaluezi acest articol:

Deloc Nu prea Asa si asa Este ok Excelent

Deloc Nu prea Asa si asa Este ok Excelent

Deloc Nu prea Asa si asa Este ok Excelent